További termékeink
Termék kategóriák
Rólunk
 
A Csavarlak Webáruház Kft. csapata tagjai közt ötvöződik a fiatalos lendület és a sok éves tapasztalat. Munkatársaink közt fellelhető több mint 20 év szakmai ismeret, továbbá a jelen kor technológiai tudása is, amivel próbáljuk könnyíteni és komfortossá tenni az online vásárlást. Célunk, hogy ügyfeleink igényeit minél gyorsabban és precízebben elégítsük ki modern számítástechnikai rendszerekkel karöltve. 
 
Mi a mi filozófiánk? 
Egyszerű: a kapcsolatépítés nem arról szól, hogy te mit akarsz másoktól, hanem hogy te mit tudsz nyújtani másoknak. Tégy minket próbára! Regisztrálj be a webáruházunkba és próbáld ki az online rendelés előnyeit. 
 
 
Webáruházaink
 
csavarlak.hu
A csavarlak.hu  rögzítéstechnikai és kötőelem webáruházat a 2019-es évben indítottuk útjára annak a reményében, hogy vásárlóink, legyenek azok viszonteladók, vagy végfelhasználók, cégek vagy magánszemélyek, a leggyorsabb módon legyenek kiszolgálva, több mint 13 ezer minőségi termékkel, nagykereskedelmi árszínvonalon és kedvező, gyors kiszállítással. A csavarlak.hu weboldal vállalatoknak és egyéni vállalkozóknak, (érvényes adószám esetén) a regisztráció után egyből 15% kedvezményt biztosít a listaárakból. Természetesen egyedi kedvezményekre is lehetőség van bizonyos rendelési volumen, illetve rendelési érték elérése után, ami személyes egyeztetés alapján lehetséges (info@csavarlak.hu, +36 30 624 4733). Továbbá kedvező, mondhatni piacvezető kiszállítási árakkal dolgozunk, 24-72 órás kézbesítéssel. 
 
csavarosok.hu
A 2020 májusában startoló második oldalunk, csavarosok.hu webáruházat szintén kötőelemek (csavarok, alátétek, csavaranyák, menetes szálak, tiplik, betonozható talpak, kemikáliák és különböző kötéstechnikák) forgalmazására hoztuk létre, nagyon hasonló alapon, mint a csavarlak.hu-t. Hasonló nagy raktárkészlettel, árszínvonallal, és kiszállítási feltételekkel álmodtuk meg, csak a kedvezményrendszert alakítottuk át. Regisztráció után azonnali 5% kedvezményt biztosítunk listaárainkból, az ötödik vásárlás után 15%, míg a tizedik vásárlás után 30%-ot engedünk, mind magánszemélyeknek, mind cégeknek egyaránt.

szerszam.csavarlak.hu
"Aki nem fejleszt, elvesz" - ennek a gondolatmenet mentén tovább bővítettük már meglévő két webáruházunkat. A széles kötőelem választék után, nagy tervünk volt, hogy a jövőben szerszámokkal, kisgépekkel, munkavédelmi felszerelésekkel, különböző tartozékokkal és kiegészítőkkel ugyanolyan széles választékot tudjunk prezentálni, mint a főprofilunkkal. A szerszam.csavarlak.hu harmadik webáruházunk ezen igényeket próbálja majd kielégíteni a megszokott pontossággal, alacsony árakkal és gyors és kedvező kiszállítással. 
 
 
Csavarlak Webáruház Kft. csapata
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

csavarlak.hu
Abraboro termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 386.7 Ft
Milwaukee termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem