További termékeink
Termék kategóriák
Rólunk
 
A Csavarlak Webáruház Kft. csapata tagjai közt ötvöződik a fiatalos lendület és a sok éves tapasztalat. Munkatársaink közt fellelhető több mint 20 év szakmai ismeret, továbbá a jelen kor technológiai tudása is, amivel próbáljuk könnyíteni és komfortossá tenni az online vásárlást. Célunk, hogy ügyfeleink igényeit minél gyorsabban és precízebben elégítsük ki modern számítástechnikai rendszerekkel karöltve. 
 
Mi a mi filozófiánk? 
Egyszerű: a kapcsolatépítés nem arról szól, hogy te mit akarsz másoktól, hanem hogy te mit tudsz nyújtani másoknak. Tégy minket próbára! Regisztrálj be a webáruházunkba és próbáld ki az online rendelés előnyeit. 
 
 
Webáruházaink
 
csavarlak.hu
A csavarlak.hu  rögzítéstechnikai és kötőelem webáruházat a 2019-es évben indítottuk útjára annak a reményében, hogy vásárlóink, legyenek azok viszonteladók, vagy végfelhasználók, cégek vagy magánszemélyek, a leggyorsabb módon legyenek kiszolgálva, több mint 13 ezer minőségi termékkel, nagykereskedelmi árszínvonalon és kedvező, gyors kiszállítással. A csavarlak.hu weboldal vállalatoknak és egyéni vállalkozóknak, (érvényes adószám esetén) a regisztráció után egyből 15% kedvezményt biztosít a listaárakból. Természetesen egyedi kedvezményekre is lehetőség van bizonyos rendelési volumen, illetve rendelési érték elérése után, ami személyes egyeztetés alapján lehetséges (info@csavarlak.hu, +36 30 624 4733). Továbbá kedvező, mondhatni piacvezető kiszállítási árakkal dolgozunk, 24-72 órás kézbesítéssel. 
 
csavarosok.hu
A 2020 májusában startoló második oldalunk, csavarosok.hu webáruházat szintén kötőelemek (csavarok, alátétek, csavaranyák, menetes szálak, tiplik, betonozható talpak, kemikáliák és különböző kötéstechnikák) forgalmazására hoztuk létre, nagyon hasonló alapon, mint a csavarlak.hu-t. Hasonló nagy raktárkészlettel, árszínvonallal, és kiszállítási feltételekkel álmodtuk meg, csak a kedvezményrendszert alakítottuk át. Regisztráció után azonnali 5% kedvezményt biztosítunk listaárainkból, az ötödik vásárlás után 15%, míg a tizedik vásárlás után 30%-ot engedünk, mind magánszemélyeknek, mind cégeknek egyaránt.

szerszam.csavarlak.hu
"Aki nem fejleszt, elvesz" - ennek a gondolatmenet mentén tovább bővítettük már meglévő két webáruházunkat. A széles kötőelem választék után, nagy tervünk volt, hogy a jövőben szerszámokkal, kisgépekkel, munkavédelmi felszerelésekkel, különböző tartozékokkal és kiegészítőkkel ugyanolyan széles választékot tudjunk prezentálni, mint a főprofilunkkal. A szerszam.csavarlak.hu harmadik webáruházunk ezen igényeket próbálja majd kielégíteni a megszokott pontossággal, alacsony árakkal és gyors és kedvező kiszállítással. 
 
 
Csavarlak Webáruház Kft. csapata
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
csavarlak.hu
Abraboro termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 410 Ft
Milwaukee termékek
Ryobi termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem